


Hedelmä-kakkuvartaat
45 min
Jälkiruoka onnistuu myös grillissä! Nämä jälkkärivartaat pujotellaan hedelmistä, donitsipaloista ja kuivakakusta. Lämpimät vartaat ovat ihania viileän vaniljavaahdon tai jätskin kera.
Reseptin ainekset
5 annosta
350 g
kuivakakku, mausteinen, kermainen
3 kpl
donitsia
1 kpl
tuoretta mangoa
3 kpl
persikkaa (tai nektariinia)
Vaniljavaahtoa
240 g
smetanaa (2 prk)
1 tl
vaniljasokeria
2 rkl
fariinisokeria
Valmista hedelmä-kakkuvartaat näin:
Leikkaa kuivakakku ja donitsit noin 2 cm x 2 cm:n paloiksi.
Poista mangosta siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Huuhtele persikat ja kuutioi hedelmäliha.
Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen kakku- ja donitsipaloja sekä hedelmiä.
Paahda vartaita grillissä miedolla lämmöllä ahkerasti käännellen, kunnes pinnat ovat saaneet väriä.
Tee kastike. Kumoa smetanat kulhoon. Lisää sokerit ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Tarjoa jälkiruokavartaiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat